Bouwen aan een team dat elkaar sterker maakt

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om openheid en vertrouwen te creëren in het team. We leren om het gesprek aan te gaan, ook al wordt het moeilijk en maken afspraken over hoe we met elkaar omgaan. Gezonde teams bereiken immers indrukwekkende resultaten.

Wat leer je?

Je leert hoe vertrouwen bijdraagt aan teamwerking

Je leert hoe je kunstmatige harmonie doorbreekt door open het gesprek aan te gaan

Je ontdekt verschillende conflictstijlen

Je maakt kennis met een eenvoudige methodiek om feedback te geven

Je maakt afspraken over hoe je als team met elkaar wil omgaan

Je maakt samen teamdoelstellingen op

Hoe leer je?

In verbindingWe vinden het belangrijk dat er van én met elkaar kan geleerd worden. Dit resulteert in echt samen leren, met aandacht voor ieders persoonlijke kwaliteiten en talenten.
Vol vertrouwenWe creëren een veilige context, waarin respectvol met elkaar omgegaan wordt. Zorgzaam confronteren en een spiegel voorhouden zijn voor ons waardevolle elementen in het leren.
InteractiefWe werken met een combinatie van theorie en oefeningen, waarbij de groep als leerinstrument wordt ingezet. Zelf aan de slag gaan met de aangereikte theorie en modellen, staat dan ook centraal tijdens deze workshop.

Duur

Twee dagen

Voor wie?

Teams die graag hun manier van samenwerken willen verbeteren en die elkaar op een andere manier willen leren kennen.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van deze workshop. We baseren de aanpak op de piramide van Lencioni en bouwen gaandeweg meer begrip en kennis op.
We vertellen je graag meer over onze realisaties zodat je zelf kan oordelen wat de waarde voor jou kan zijn. De koffie krijg je er gratis bij!