Aanbod

Net zoals de expertise in ons team, zijn de werkvormen die we hanteren gevarieerd. Onze ervaring leert ons dat in de verandertrajecten die wij begeleiden enkel een aanpak op maat van je organisatie en ambities echte impact creëert.
Waar wil je als bedrijf staan binnen enkele maanden, binnen een jaar, binnen vijf jaar? Hoe wil je daar naartoe groeien? Welke processen ondersteunen dit? En wat hebben je medewerkers en teams daarvoor nodig? Soms is een extern klankbord nuttig en nodig. Bouwen aan je organisatie is een continu veranderingstraject waarin je de juiste mensen én de juiste ingrepen nodig hebt. Wij slaan voor jou de brug tussen beide. Bytesize gidst je hele team en organisatie doorheen de veranderingen, steeds met de beoogde resultaten voor ogen.
Samen met je coach begeef je je op een boeiende ontdekkingsreis naar diepgaande inzichten. Tijdens de intake zoeken we manieren om je leervraag helder te krijgen en helpen we je deze verfijnen. Wat je leert, is afhankelijk van je leervraag.
We ontwikkelden diverse workshops op maat van onze klanten. Ze worden vaak geïntegreerd in trajecten binnen bedrijven, maar bij voldoende interesse kunnen we ze ook in open aanbod organiseren.
Ben je op zoek naar een tijdelijke medewerker met een specifieke expertise in procesdesign, organisatieontwikkeling of HR? Kunnen je medewerkers hulp gebruiken bij een specifiek project dat aanvullende kennis vraagt? Onze specialisten kunnen je ondersteunen in verschillende domeinen.
We brengen professionals uit diverse sectoren samen, elk met hun unieke perspectieven en expertise. Juist in die verscheidenheid schuilt de kracht.
Hoewel je wellicht niet met een kant-en-klare oplossing voor je eigen, specifieke probleem vertrekt, kun je sparren met verschillende deelnemers om het vanuit een ander oogpunt te benaderen. Dit kan nieuwe inzichten of waardevolle vragen opleveren.
In de unieke, natuurlijke setting van De Swaenhoeve gaan we tijdens verschillende meerdaagse sessies praktisch aan de slag om je leiderschapsvaardigheden te versterken en te experimenteren met nieuwe tools en methodieken.
Als je jouw unieke kwaliteiten effectief weet in te zetten, kan je naast je eigen kracht ook die van je team optimaal benutten. Verwacht je aan een inspirerend traject dat begint met zelfontdekking. Want leiderschap begint bij jezelf!
We vertellen je graag meer over onze realisaties zodat je zelf kan oordelen wat de waarde voor jou kan zijn. De koffie krijg je er gratis bij!