Divers in aanpak en expertise

Ons team van experten speelt in op wat nodig is, exact wanneer je het nodig hebt. Wij werken namelijk graag op de voelbare pijn om een duurzame oplossing te ontdekken én implementeren. Zo creëren we echt impact.

Een plan dat past bij je cultuur en ambities

We vertrekken vanuit je unieke DNA en beoogde doelen om samen te bepalen welke aanpak het best werkt in jouw unieke context.

Intake

In een open gesprek vormen we een beeld van de uitdagingen waar je voor staat. We bevragen je doelstellingen, gewenste timings en verzamelen de informatie die we nodig hebben om een plan van aanpak voor te stellen.

Plan van aanpak

Op basis van jouw input, bouwen we een voorstel dat we samen met jou verder kunnen verfijnen. We spreken beoogde doelen af én de wijze waarop we die tussentijds en aan de eindstreep zullen evalueren. Op die manier kunnen we onderweg bijsturen waar nodig.

Implementatie

We stappen mee in je verhaal en gaan samen met je bestaande medewerkers aan de slag. We werken van binnenuit, weliswaar met een externe blik, om je medewerkers en teams te begeleiden, adviseren en coachen. En waar zinvol, steken we zelf de handen uit de mouwen en draaien we operationeel mee.

In welke vorm kunnen we samenwerken?

We zijn flexibel en wendbaar in de samenstelling van ons team van specialisten en de keuze voor de samenwerkingsvorm.

We ontwikkelen je organisatie, teams en medewerkers

Je krijgt een verandertraject op maat met duidelijke doelstellingen en een tijdslijn passend bij jullie ambities en bij het tempo dat je teams en je organisatie aankunnen. We zorgen voor een optimale mix van kennis en werkvormen om duurzame impact te verzekeren.
Op basis van de specifieke noden op elk moment in het traject passen we flexibel de expertise in ons team aan, exact wanneer nodig voor optimaal resultaat. Zo verzekeren we de ideale mix aan vaardigheden in elke fase van jullie evolutie.
Wil je je organisatie en teams klaarstomen voor je groeiverhaal?

We inspireren je om continu te blijven leren

Bij Bytesize geloven we erg in de kracht van kennisdeling en individuele groei. We organiseren regelmatig inspiratiesessies waar onze (toekomstige) klanten uit diverse sectoren van en met elkaar kunnen leren en groeien. Door ervaringen en uitdagingen te delen, versterken we elkaar.
We organiseren workshops rond leiderschap, samenwerken en communiceren en bieden ook individuele coaching aan. We doen dit zowel in trajecten in company als in open aanbod.
Klaar om je horizon te verbreden?

We versterken je tijdelijk met expertise op maat

In het Bytesize team hebben we een schat aan ervaring in HR, procesoptimalisatie, organisatiedesign, leiderschap en coaching. Vanuit die expertise versterken we je organisatie tijdelijk in verschillende domeinen van organisatieontwikkeling.
We maken integraal deel uit van je team als consultant of interim manager, of we zetten onze schouders onder de realisatie van een welomlijnd project waarvoor extra expertise of mankracht nodig is. Samen met je bestaande medewerkers vormen we een sterk team om je ambities waar te maken.
Wens je je organisatie tijdelijk een boost te geven?
We vertellen je graag meer over onze realisaties zodat je zelf kan oordelen wat de waarde voor jou kan zijn. De koffie krijg je er gratis bij!