Evaluatiegesprekken voeren met impact

We leren je om het evaluatiegesprek op een gestructureerde manier te voeren. Oefening baart kunst, en daarom ga je in de namiddag uitgebreid oefenen met een trainingsacteur. Wat je leerde in de voormiddag kan je meteen omzetten in de praktijk.

Wat leer je?

Je leert over de verschillende fases in een evaluatiegesprek

Je leert hoe je je grondig kan voorbereiden

Je leert hoe je de betrokkenheid van je gesprekspartner kan vergroten

Je leert hoe je het gesprek goed afrondt

Je krijgt een zicht op praktische tops en flops

Je krijgt persoonlijke feedback tijdens het oefenen met de trainingsacteur, waarmee je heel gericht aan de slag kan

Hoe leer je?

In verbindingWe vinden het belangrijk dat er van én met elkaar kan geleerd worden. Dit resulteert in echt samen leren, met aandacht voor ieders persoonlijke kwaliteiten en talenten.
Vol vertrouwenWe creëren een veilige context, waarin respectvol met elkaar omgegaan wordt. Zorgzaam confronteren en een spiegel voorhouden zijn voor ons waardevolle elementen in het leren.
InteractiefWe werken met een combinatie van theorie en oefeningen, waarbij de groep als leerinstrument wordt ingezet. Zelf aan de slag gaan met de aangereikte theorie en modellen, staat dan ook centraal tijdens deze workshop.

Duur

Eén dag

Voor wie?

Iedereen die evaluatiegesprekken voert of zal gaan voeren in de nabije toekomst

Voorkennis

Je kan deze workshop enkel volgen als je al hebt deelgenomen aan de workshop "Oprechte feedback geven en ontvangen". We bouwen verder op wat daarin werd aangereikt.

We vertellen je graag meer over onze realisaties zodat je zelf kan oordelen wat de waarde voor jou kan zijn. De koffie krijg je er gratis bij!