Met onze coaching formule willen we leidinggevenden versterken in hun rol én mensen persoonlijk meer laten bewust worden en ontwikkelen. Tim zijn ervaring lees je hier.

Dankzij haar begeleiding

voel ik me meer zelfverzekerd

in mijn leiderschapsrol

Een tevreden coachee aan het woord

Tim: Als jonge leidinggevende word je vaak geconfronteerd met situaties waarin je niet goed weet hoe je moet handelen. Veerle heeft me enorm geholpen vanuit haar onafhankelijke en neutrale positie. Ze helpt me om concrete situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Veerle confronteert me met mijn eigen functioneren en creëert tegelijkertijd een veilige omgeving waarin ik mezelf in vraag kan stellen. Dankzij haar begeleiding ben ik gegroeid als professional en voel ik me meer zelfverzekerd in mijn leiderschapsrol. Ik kan Veerle ten zeerste aanbevelen als coach.”

Wil jij ook aan de slag?

  • Ben je nog zoekende in je rol als leidinggevende?
  • Vind je dat het contact met je team beter kan?
  • Zou je het graag anders willen, maar weet je niet hoe?
Of is het nog iets helemaal anders dat jou bezig houdt enzou jij, net als Tim, de ondersteuning van een coach waardevol vinden?

Onze coaching aanpak

We werkten een coaching formule uit voor professionals, leidinggevenden, medewerkers… voor jou! Meer informatie over onze coaching formule vind je hier terug.
Spreek je liever meteen af? Contacteer ons snel!
Ben je ook geïnteresseerd in organisatieontwikkeling en lijkt het je handig om op elk moment een community aan experts binnen handbereik te hebben?