Meer (zelf)inzicht via Insights Discovery

In deze interactieve workshop krijg je meer inzicht in je eigen reacties en gedrag. We helpen je begrijpen waarom anderen vaak anders reageren of communiceren dan je verwacht en hoe je daar op in kan spelen. Aan de hand van je individueel profiel en oefeningen in groep geven we je inzicht in je eigen communicatiestijl en bieden we je handvaten om verbinding met anderen te maken.

Wat leer je?

Je maakt kennis met je eigen unieke kleurenmix (individueel profiel)

Je leert de basis van Insights Discovery kennen: een toegankelijk kleurenmodel met een grondige psychologische onderbouw

Je krijgt inzicht in je eigen communicatiestijl

Je krijgt inzicht in de (diverse) communicatiestijlen van anderen

Je krijgt zicht op eigen sterktes en aandachtspunten en die van anderen

Je krijgt inzicht in hoe je je interactie met anderen kan optimaliseren

Hoe leer je?

In verbindingWe vinden het belangrijk dat er van én met elkaar kan geleerd worden. Dit resulteert in echt samen leren, met aandacht voor ieders persoonlijke kwaliteiten en talenten.
Vol vertrouwenWe creëren een veilige context, waarin respectvol met elkaar omgegaan wordt. Zorgzaam confronteren en een spiegel voorhouden zijn voor ons waardevolle elementen in het leren.
InteractiefWe werken met een combinatie van theorie en oefeningen, waarbij de groep als leerinstrument wordt ingezet. Zelf aan de slag gaan met de aangereikte theorie en modellen, staat dan ook centraal tijdens deze workshop.

Duur

Twee dagen

Voor wie?

Voor iedereen die een dieper inzicht wil verwerven in zichzelf en hun interactie met anderen.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van deze workshop. Wel de zin en durf om bij jezelf stil te staan.
We vertellen je graag meer over onze realisaties zodat je zelf kan oordelen wat de waarde voor jou kan zijn. De koffie krijg je er gratis bij!