Oprechte feedback geven en ontvangen

Feedback geven of ontvangen is niet altijd makkelijk. We leren wat jouw ervaringen daar mee te maken hebben en wat feedback met ons en met anderen doet. Daarnaast reiken we een methodiek aan waarmee je constructief feedback kan geven, ook in moeilijke situaties.

Wat leer je?

Je leert hoe feedback kan ingezet worden om gedrag bespreekbaar te maken

Je leert hoe het geven van feedback anderen kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt inzicht in het belang van emoties (en het (h)erkennen daarvan) bij het geven en ontvangen van feedback, en hoe je hiermee kan omgaan

Je leert een methodiek om feedback te geven op een constructieve manier

Je leert hoe non-verbale communicatie een actieve rol speelt in het geven en ontvangen van feedback

Hoe leer je?

In verbindingWe vinden het belangrijk dat er van én met elkaar kan geleerd worden. Dit resulteert in echt samen leren, met aandacht voor ieders persoonlijke kwaliteiten en talenten.
Vol vertrouwenWe creëren een veilige context, waarin respectvol met elkaar omgegaan wordt. Zorgzaam confronteren en een spiegel voorhouden zijn voor ons waardevolle elementen in het leren.
InteractiefWe werken met een combinatie van theorie en oefeningen, waarbij de groep als leerinstrument wordt ingezet. Zelf aan de slag gaan met de aangereikte theorie en modellen, staat dan ook centraal tijdens deze workshop.

Duur

Eén dag

Voor wie?

Iedereen die wil bijleren over het geven en ontvangen van feedback

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van deze workshop. We gaan gedurende de dag actief aan de slag om je competenties in functie van het geven en ontvangen van feedback aan te scherpen.
We vertellen je graag meer over onze realisaties zodat je zelf kan oordelen wat de waarde voor jou kan zijn. De koffie krijg je er gratis bij!