Spontane sollicitatie

Stel je voor dat jij mag zorgen voor het werkplezier van anderen. Dat kan bij Bytesize. We zijn een jong, hecht en menselijk bedrijf dat andere organisaties helpt groeien . Zodat ze slimmer omgaan met mensen en een scherper beeld krijgen op hun strategische doelen. Omdat we rotsvast geloven dat dit de fundamenten zijn voor efficiënt werk én een goed gevoel op het werk. Dat is wat wij onze klanten willen geven. Om ons team te versterken, gaan we altijd graag het gesprek aan met een toffe, enthousiasmerende specialist in organisatieontwikkeling. Je krijgt er heel wat voor terug!

Een nieuwe job die je een goed gevoel geeft

Onze overtuiging: je nieuwe job moet je oprecht gelukkig maken. Daarom zoeken we iemand die, net als ons, een hart heeft voor mensen en een brein voor structuur en initiatief. Jij mag onze klanten helpen in hun verdere professionalisering: je sleutelt mee aan hun beleid en steekt ook operationeel de handen uit de mouwen. Je zet enthousiast trajecten op voor organisatieontwikkeling, over visie, waarden en leiderschap. Je bent een klankbord, geeft gepast advies met misschien wel coaching erbij, aan directie, teams en/of medewerkers face-to-face.
Onze klanten zijn gezonde kmo’s met vaak trouwe werknemers die er al decennia werken of ambitieuze scale-ups in volle groei. Met jouw scherpe blik en hands-on aanpak zorg je voor een frisse wind van vernieuwing. Daarmee toon je hen de weg naar meer efficiëntie, door vastgeroeste gewoontes te doorbreken of nieuwe te introduceren. Alles aangepast aan het ritme en de glimlach van de klant.

Welke professionele eigenschappen heb jij?

We zijn een klein team van experts en hopen daarom op aanvullende skills. Een minimum aan IQ zou leuk zijn, een goed EQ vinden we minstens even belangrijk. Want het moet klikken natuurlijk. Met ons team én onze klanten. Daarvoor lijken enkele skills ons cruciaal:

Je kan de visie en strategie van je klanten helder krijgen en sluit je aanpak daarop aan

Je kan sterk conceptueel denken én kan dit ook concretiseren en praktisch uitrollen

Je bent een plantrekker, zelfstandig op jouw manier, maar blijft wel denken in team

Je luistert, voelt en ziet ruimte voor verbetering en innovatie

Je kan anderen een spiegel voorhouden zonder bruggen op te blazen

Je krijgt energie van werken met groepen en mensen, je bent één van hen

Je hebt goesting om mee te bouwen aan ons team

Verras ons en scoor extra complimenten:

Je weet je te organiseren, daar is al jouw ervaring toch wel goed voor

Je hebt zelf een uitgebreid netwerk waaruit opdrachten kunnen komen

Je kan slim commercieel denken, dit hoeft geen vies woord te zijn

Je kan ook onze eigen teamleden inspireren

Je krijgt er veel voor terug

Voor wat hoort wat. Niet alleen de professionele voldoening en de glimlach van de klant. We beloven je ook dat je zelf flinke stappen vooruit zet in je leven. Reken daarom op:

… onze waarden waar we zelf heel trots op zijn. Dichtbij, krachtig, nuchter. Een gezonde open blik. Wederzijdse steun, vertrouwen en hechte team spirit. Je voelt meteen dat het klikt op je eerste gesprek.

… wederzijds vertrouwen in zelfstandig flexibel werk. Je kan werken van thuis uit of bij de klant, in functie van de wensen van de klant

… verbazend veel flexibiliteit in types opdrachten: van interim management tot coaching, advies en trajectbegeleiding bij heel verschillende teams en organisaties

… een ruim opleidingsbudget in functie van je persoonlijke ontwikkeling. Groei bij onze klanten is onze focus, persoonlijke ontwikkeling staat daarom echt centraal

… een uitgebreid loonpakket met bedrijfswagen en tankkaart

Annelies Smits

Nog vragen?

Spreekt deze vacature je aan, maar heb je nog bijkomende vragen?Neem contact op met Annelies voor verdere details.