Workshops

Doeltreffende gesprekken voeren

Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, kan je je gesprekspartner helpen om beter onder woorden te brengen wat hij/zij precies bedoelt. We reiken verschillende basistechnieken aan waarmee je (meer) diepgang kan creëren in je gesprekken.

Evaluatiegesprekken voeren met impact

We leren je om het evaluatiegesprek op een gestructureerde manier te voeren. Oefening baart kunst, en daarom ga je in de namiddag uitgebreid oefenen met een trainingsacteur. Wat je leerde in de voormiddag kan je meteen omzetten in de praktijk.

Oprechte feedback geven en ontvangen

Feedback geven of ontvangen is niet altijd makkelijk. We leren wat jouw ervaringen daar mee te maken hebben en wat feedback met ons en met anderen doet. Daarnaast reiken we een methodiek aan waarmee je constructief feedback kan geven, ook in moeilijke situaties.

Bouwen aan een team dat elkaar sterker maakt

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om openheid en vertrouwen te creëren in het team. We leren om het gesprek aan te gaan, ook al wordt het moeilijk en maken afspraken over hoe we met elkaar omgaan. Gezonde teams bereiken immers indrukwekkende resultaten.

Meer (zelf)inzicht dankzij Insights Discovery

Je krijgt inzicht in je eigen communicatiestijl en die van anderen. Aan de hand van een toegankelijk kleurenmodel wordt duidelijk hoe divers communicatiestijlen wel zijn en hoe je de eigen communicatie kan afstemmen op de noden van anderen.
Staat het gewenste thema er niet tussen? Geen probleem!
Neem contact met ons op en we bespreken graag een oplossing op maat.